contact: gotanasronull@nullgmail.com

Növekszik az aerodinamika az autó

Úgy tűnik, hogy a havi költsége az autó túl nagy? Amennyiben Ön nem egy arab sejk, a benzin ára nagyon nehéz nyomja le, de néhány tipp és trükk mentheti jelentős költségeket. Csökkenti az üzemanyag-fogyasztás, optimalizálja a biztosítási nyomás a jobb gumik, és mentse.

Hogyan kell csinálni?

Növekszik az aerodinamikai autóik, csökkenti az üzemanyag-fogyasztás és a hála autóalkatrészek. Hogyan? Gyakran utazik az ablakok nyitva? Terelők ablakokra segít javítani a aerodinamikai az autó, ami csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást 100 kilométerenként akár 10%. Továbbá, tetőbox - lovagolni velük mindig, még akkor is ha sílécet a pincében? Azonnal le velük. Van egy rendetlenség a csomagtartóban, hiábavalóság? Tisztítsák meg, hagyja ott csak szükségre és nem feleslegesen magasabb fogyasztás.

optimalizálja biztosítás

Akár UGS vagy különféle kiegészítő biztosítás, örülök, hogy te egy biztosító társaság 12 éve, a hűség értékelik de biztos, hogy nagyra értékeli a hűség és a biztosító? Biztos vagy benne, hogy a legjobb biztosítást? Akkor szuper, akkor jó biztosítás, de ha nem, lásd idézve a verseny ésszerű, akkor mentse tíz euró havonta.

Semleges és a motorfék

Közeledik a csomópont és messziről azt látja, hogy vörös? Hajt a közlekedési lámpák semleges. Lement switchbacks? Ne csak a hagyományos fék, motorfék. Még ez a csökkenéséhez vezet a fogyasztás.

Megfelelően felfújt gumiabroncsok

Legyen óvatos, hogy mindig helyesen felfújt gumik - meghosszabbítják az életüket az utakon, akkor nagyobb biztonságban érezheti magát és üzemanyagot takarít meg. Gumik nem túl fel...

Continue Reading

3html-x

Continue Reading

Mivel termelő adidas táska?

Mivel ez a blog már az elnevezésében a "Adidas" nem lesz meglepő, ha az első cikk szentelnek csak az ehhez a globális márkák. A cég Adidas széles körben tekintik az egyik legsikeresebb vállalat történetében, és társítani nem csak a legnagyobb nevek a sport számára. Azonban ez nem csak a jó marketing és a márka, amit a felelős. Márka adidas is kapcsolódik kivételes történet a törekvés sikerrel.

A cég Adidas, ill. elődje, Dassler cipők, Németo…

Continue Reading

A legkreatívabb ügynökségek a világ

Office. A szoba, ahol elfér egy asztal, szék, szekrény vagy polc tárolására fontos iratok, szemetet vagy aprító, hogy "késlelteti" a kevésbé fontos, így talán még mindent. A modern irányzatok azonban azt mondják, nincs olyan alapvető elképzeléseit a munkakörnyezet.

Miért? Sok multinacionális vállalat a munkatársak körében, és az emberek, akik gyakorolják az úgynevezett "pszichológiája irodában." Ez egyfajta alkalmazott pszichológia, amely megvizsgálja m…

Continue Reading